Brazilian butt lift

Wat is de brazilian butt lift?

Wat is de brazilian butt lift?

De buttlift-procedure met vacuümtherapie is een revolutionaire nieuwe methode voor patiënten om hun billen strakker, strakker en nog eens strakker te maken, terwijl de behandeling ook helpt ongewenst vet en cellulitis af te breken. Vacuümtherapie stimuleert de spieren en breekt cellulitis en vetophopingen af, waardoor gifstoffen worden geëlimineerd en de lymfedrainage wordt verbeterd. Vacuümtherapie helpt ook de natuurlijke elasticiteit van de huid te herstellen om het uiterlijk van "sinaasappelhuid"-kuiltjes in de dijen en billen glad te strijken. Deze therapie is pijnloos, veilig en zeer effectief.

Vacuümtherapie stimuleert de bloedcirculatie en verbetert de lymfedrainage, stimuleert de fibroblasten en verhoogt het collageen-elastine gehalte, waardoor de textuur en tonus van de behandelde zone verbetert. Een van de beste onderdelen van deze procedure is dat het binnen een week tijd meer dan eens kan worden gedaan, omdat het niet-invasief is.

In het kort

De brazilian buttlift werkt door middel van vacuümtherapie. Hierbij worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd en is er dus geen operatie nodig.

Door middel van vacuumtherapie transporteren de vetcellen naar de gewenste plek en mobiliseren ze daar. Hierdoor krijgen de billen hun ronde vorm en worden ze gelift. Eventuele cellulite wordt ook aangepakt.

Wat doen we?

We beginnen met het plaatsen van de zuignappen op de billen.

Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. We gaan de druk geleidelijk verhogen op basis van het gewenste verbeteringsniveau en de tolerantie.

De cups blijven gedurende 30 tot 45 minuten staan. Ook dit is afhankelijk van de gewenste resultaten en tolerantie.

Materiaal

De cups zijn gemaakt van transparant materiaal waardoor wij het effect van afzuigen kunnen monitoren en zonodig bijsturen.

We gebruiken luxe cocosolie waardoor de huid goed verzorgd wordt.

Zijn er risico’s?

De procedure is pijnloos en mag geen traumatisch effect op de huid hebben. Je zal dus geen bloeduitstortingen hebben zoals bij therapeutisch cuppen.

De procedure is 100% niet-invasief en niet-chirurgisch, daarom kunnen patiënten onmiddellijk na de procedure terugkeren naar hun normale activiteiten. Na de sessies kunnen sommige patiënten die hier vatbaar voor zijn, wat lichte roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen en ongemak ervaren, maar dit is slechts tijdelijk en zou snel daarna moeten verdwijnen, zodat ze de echte voordelen en blijvende resultaten kunnen zien.

De behandeling is zonder risico’s, en zelfs goed voor je lichaam.

VOORDELEN VAN VACUUM BUTT LIFT:

De buttlift voor vacuümtherapie biedt patiënten een aantal unieke en verbazingwekkende voordelen, waaronder:

 • De billen van de patiënt optillen
 • liften
 • verstevigen en aanspannen zonder operatie
 • Helpt om de massa te vergroten
 • Helpt de flexibiliteit van de huid langs de achterkant te vergroten
 • Helpt bij lymfedrainage en veneuze problemen
 • Helpt de huid langs de achterkant glad te strijken en te exfoliëren
 • De huid zachter en minder hobbelig maken
 • Stimuleert de aanmaak van collageen langs de huid van de achterkant
 • Vermindert ongewenste spierspanning
 • Tilt uw billen tot 70% op
 • Directe resultaten
 • Geen operatie
 • Geen pijn
 • Geen downtime!
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • verwijdert klonterige vetafzettingen
 • Verwijdert gifstoffen uit het lichaam

RESULTATEN

Aangezien de procedure een niet-invasieve procedure is, is het belangrijk om te begrijpen dat de resultaten beslist anders zullen zijn dan bij een volwaardige chirurgische billift, maar de meeste patiënten zijn uiterst tevreden met hun resultaten. Na een aantal sessies, over het algemeen ongeveer 6 tot 8, kunnen patiënten een grotere omvang, een verbeterde toon en een sterk verbeterde textuur aan de achterkant verwachten. Terwijl veel vrouwen een slappe achterkant ervaren naarmate ze ouder worden, kan de vacuüm butt lift vrouwen helpen hun billen op te tillen, waardoor ze een jeugdige, zwaartekracht tartende look krijgen die je moet zien om te geloven! Na uw oorspronkelijke 6-8 sessies, kunnen we patiënten aanbevelen om elke maand of enkele maanden daarna onderhoudsprocedures uit te voeren om hun fantastische resultaten te behouden.

 • Voor het beste resultaat zijn er minimaal 6 behandelingen nodig. 12 zou ideaal zijn.

Zodra je het gewenste resultaat hebt bereikt adviseren wij eens per 1 tot 2 maanden terug te komen, om het gewenste resultaat te behouden.

Ga voor die Brazilian Buttlift en kies voor een éénmalige sessie of een 'high-end' kuur!

We raden een testbehandeling aan ter kennismaking, waarbij je op basis van het eerste resultaat zelf kan oordelen en vrijblijvend kan beslissen om het resultaat wel of niet verder te optimaliseren dmv meerdere sessies met een voordelige prijs.

Je kan vervolgens kiezen voor een Mini Brazilian Buttlift (1 testsessie + 4 normale sessies) of een Golden Brazilian Buttlift (1 testsessie + 9 normale sessies), met een voordeliger tarief.

MINI BRAZILIAN BUTTLIFT: 5 SESSIES
Ideaal voor billen met een matige verslapping en een jonge huid met goede productie van collageen - en elastineproductie.

GOLDEN BRAZILIAN BUTTLIFT: 10 SESSIES
Ideaal voor billen met sterk zichtbare verslapping of een rijpere huid met verminderde collageen - en elastineproductie.