Cupping

Voor een goede doorbloeding, tegen stress en/ of pijnklachten. Cellulite kunnen ook aangepakt worden tijdens deze behandeling.

Deze behandeling is een combinatie van recovery massage met cupping.

Omdat de cups maximaal 10 minuten mogen blijven staan, combineren wij het met een stevige massage. De cups worden op het lichaam geplaatst en licht vacuĆ¼m gezogen. Dit zorgt plaatselijk voor een betere doorbloeding en brengt een prikkeling van de zenuwen teweeg. Op die manier kan het lichaam schadelijke stoffen beter afvoeren en verstoringen en pijn sneller herstellen.

Cupping is een van de beste manier om het lichaam te laten ontspannen, omdat het doordringt tot onze diepste huidlagen. Het zorgt er eveneens voor dat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Onderdeel van deze afvalstoffen zijn overtollige stress hormonen, die in ons lichaam blijven rondzweven en een opgejaagd gevoel geven.

Onze bloedcirculatie kan vertragen door de opslag van gifstoffen in ons lichaam. Er kunnen gevaarlijke gezondheidsproblemen optreden als gevolg van een slechte bloedcirculatie. Cupping zorgt ervoor dat gifstoffen vrij kunnen komen en door ons lichaam afgevoerd kunnen worden. Cuppen kan ontstekingsreacties in ons lichaam reduceren, waardoor lichamelijk letsel sneller kan herstellen.