Cupping

Cuppingtherapie

Voor een goede doorbloeding, tegen stress en/ of pijnklachten. Cellulite kunnen ook aangepakt worden tijdens deze behandeling.

Deze behandeling is een combinatie van recovery massage met cupping.

Omdat de cups maximaal 10 minuten mogen blijven staan, combineren wij het met een stevige massage. De cups worden op het lichaam geplaatst en licht vacuüm gezogen. Dit zorgt plaatselijk voor een betere doorbloeding en brengt een prikkeling van de zenuwen teweeg. Op die manier kan het lichaam schadelijke stoffen beter afvoeren en verstoringen en pijn sneller herstellen.

Cupping is een van de beste manier om het lichaam te laten ontspannen, omdat het doordringt tot onze diepste huidlagen. Het zorgt er eveneens voor dat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Onderdeel van deze afvalstoffen zijn overtollige stress hormonen, die in ons lichaam blijven rondzweven en een opgejaagd gevoel geven.

Onze bloedcirculatie kan vertragen door de opslag van gifstoffen in ons lichaam. Er kunnen gevaarlijke gezondheidsproblemen optreden als gevolg van een slechte bloedcirculatie. Cupping zorgt ervoor dat gifstoffen vrij kunnen komen en door ons lichaam afgevoerd kunnen worden. Cuppen kan ontstekingsreacties in ons lichaam reduceren, waardoor lichamelijk letsel sneller kan herstellen.

Cupping tegen cellulite

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid, kan erg vervelend zijn voor je zelfbeeld. Nog vervelender is dat je het niet zomaar kunt laten verdwijnen. En ook cellulite verminderen gaat vaak lastig.

Er bestaat helaas geen wondermiddel om dit volledig te laten verdwijnen. Maar met cupping kan je de cellulite zeker minder zichtbaar maken.

De huid wordt namelijk soepeler, de doorbloeding beter en het bindweefsel wordt losgemasseerd.

Cupping is dus zeker het proberen waard om de cellulite op je benen en billen te verminderen!

Let op: de resultaten zijn niet na één keer (ook niet na twee keer..) zichtbaar. Dus volhouden is hierbij wel heel belangrijk.

Het kan soms wel enkele weken of zelfs maanden duren voordat je met cupping cellulite kunt verminderen.

Begin dus direct en hou het bij.

Boek een paar sessies vlak na elkaar bij ons, koop een cup en ga het zelf thuis bijhouden. Zo behalen we samen het beste resultaat.