Hotstone massage

Een weldadige massage met warme stenen, niet op traditionele wijze!

Deze sessie is alleen voor de achterzijde van het lijf. De sessie van 90 minuten is voor het hele lijf.

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Wij masseren het lijf continue met de warme hotstones en zorgen ervoor dat we steeds nieuwe warme stenen gebruiken. De stones worden niet op het lijf gelegd zoals dit normaliter gebeurt, maar je blijft ontspannend gemasseerd worden met de warme basaltstenen. Onze hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging en zelfs knopen en blokkades verdwijnen hiermee.

Hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

NB. Bij een buitentemperatuur vanaf 20 graden Celsius wordt geen Hot-Stone massage gegeven omdat het lichaam de warmte van de stenen na afloop van de massage niet kwijt kan. Wij bieden geen hotstone massage aan vanaf 1 juni tot 1 september.