Salonproducten

Basisingredienten

Basis ingredienten in onze massage olie 

Amandelolie, Jojoba en vitamine E worden als basis gebruikt in al onze olien. Deze basisolie wordt vakkundig vermengd met etherische olien met aanvullende geneeskrachtige werkingen omdat de etherische olien onverdund te sterk zijn voor de huid. 

 

De basis bestaat uit: 

 

Natuurlijke amandelolie is rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren.  

Voordelen huid: draagt bij aan een gezonde, stevige huid zonder irritaties en onzuiverheden. 

 

Jojoba werkt als een kalmerende en hydraterende olie. Het is een natuurlijke antioxidant en zit tjokvol vitamine E en gezonde vetzuren. Het heeft een ontstekingsremmende werking, wat positief is voor mensen met eczeem, psoriasis en acné. 

 

Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen en ondersteunt de barrièrefunctie van je huid. Daarnaast zorgt vitamine E ervoor dat je huid minder snel verbrandt in de zon én beperkt het de schade die uv-straling aan je huid kan toebrengen. 

neutraal olie.jpg

Eucalyptus

Eucalyptus heeft een positieve werking op de droge en geïrriteerde huid. Het kan worden gebruikt om de ontspanning van de gezichtsspieren te bevorderen.  

 

Voordelen geest: Eucalyptus wordt vaak gebruikt om energie en mentale helderheid te stimuleren. 

eucalytus_edited_edited.jpg

Seringen

Seringen troost en werkt kalmerend op spieren. 

 

Voordelen geest: Seringen werkt op het emotioneel welzijn en maakt alles zachter. Ze heeft een sterk troostend effect en geeft vreugde. Het is een goede olie voor harmonie in jezelf en harmonie in je omgeving. Seringenolie is bijzonder goed in te zetten bij stress, verdriet, spanning en onzekerheid. 

seringen.jpg

Kokos

Kokos verzacht vermoeide en pijnlijke spieren. Kokos etherische olie vult de ruimte met een bitter-zoet aroma.  

 

Voordelen geest: geeft een tevreden gevoel van geluk. 

neutraal olie.jpg

hydrofiel

hydrofiele olie wordt gebruikt voor mensen met een zeer gevoelige huid en die bang zijn om de geurende oliën te gebruiken. Met deze olie weet je zeker dat je geen allergische reactie kan krijgen als je dit normaliter wel krijgt van andere producten.

Deze olie wordt tevens gebruikt bij mensen die geen geur willen laten gebruiken.

neutraal olie.jpg

Amandelolie

Natuurlijke amandelolie is rijk aan vitaminen en essentiële vetzuren.  

Voordelen huid: draagt bij aan een gezonde, stevige huid zonder irritaties en onzuiverheden. 

amandel.jpg

Lavendel

Lavendel zit vol antioxidanten en heeft een bacteriedodende werking. Lavendelolie helpt een droge, geïrriteerde huid te verminderen, acné te bestrijden en gaat huidveroudering tegen. 

 

Voordelen geest: Lavendel helpt ontspannen en te kalmeren. 

lavendel.jpg

Zomerfris

Zomerfris is een combinatie van verschillende citrusgeuren; citroen, sinaasappel, grapefruit en mandarijn.  De geur is zacht en zoet en men voelt zich geborgen bij de geur. 

 

Voordelen geest: citrus brengt ontspanning en kalmering, vooral bij spanningen door stress bij mensen die geïrriteerd zijn en last hebben van stemmingswisselingen.  

Het werkt opmonterend en brengt vrolijkheid. Mensen met sombere gedachten geeft het licht en verzachting en geeft ruimte voor nieuwe ideeën.  

zomerfris.jpg

Lemongrass

Lemongrass verfrist en is een echte oppepper door zijn kruidige citroenaroma. Het verdrijft lusteloosheid en moedeloosheid en versterkt als men zich zwak voelt. Lemongrass draagt bij aan een optimistische sfeer.  

 

Voordelen geest: Lemongrass geur zuivert, activeert en versterkt het bewustzijn. 

lemongrass massagetafel.jpg