Annuleren

 

U kunt kosteloos annuleren/verplaatsen tot 24 uur voor uw afspraak.


Als u binnen 24 uur van uw afspraak uw afspraak annuleert of verplaats, brengen wij de volledige behandelprijs in rekening. Ook als u niet komt opdagen brengen wij de volledige behandelprijs in rekening.
Op het moment dat u een afspraak maakt blokkeren wij namelijk dit tijdstip voor u in de agenda van de masseurs. Zij staan klaar voor u.

Zwangerschap
Bent u zwanger? Na 12 weken zwangerschap bieden wij u speciale zwangerschapsmassage aan.

Gedragsregels

• Wij verzoeken u om altijd 5 minuten voor de aanvangstijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we garanderen dat we uw gehele massage kunnen afmaken.

• Bent u te laat? We proberen dan uw volledige massage af te maken. Is dit niet mogelijk omdat er meteen een afspraak op uw afspraak volgt? Dan gaan de minuten af van uw massage, terwijl u de volledige massage dient te betalen.

• Naar goede oosterse traditie trekken de medewerkers bij binnenkomst hun schoenen uit. We verzoeken u vriendelijk hetzelfde te doen.

• Om misverstanden te voorkomen houdt u uw onderbroek tijdens de gehele massage.

• Het is te allen tijde verboden om onze masseurs aan te raken! Na één waarschuwing heeft de masseur het recht de massage direct af te breken en het volledige bedrag in rekening te brengen. Bovendien doen we aangifte bij de politie en bent u voortaan niet meer welkom.