Thaise massage

We bieden 3 soorten thaise massage: thaise olie massage, thaise relax massage en thaise voet massage.

Thaise olie massage

Deze massage is een combinatie van traditionele Thaise massage met een stevige sportmassage op een wat hoger tempo.

Dit is een diepe en stevige massage voor het hele lijf, en zorgt tegelijk voor ontspanning.

Bij een Thaise oliemassage worden de spieren van top tot teen gemasseerd. Pijnlijke spierknopen worden via strijken en kneden weggemasseerd. Wij gebruiken hiervoor onze verzorgende olieen. Deze stimuleren de bloedsomloop en helpen tegen vermoeidheid en stress. De massage zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen en voor een goede lichamelijk en geestelijk conditie.

Thaise relaxmassage

Deze massage is hetzelfde opgebouwd als een thaise olie massage, maar wordt uitgevoerd op een rustiger tempo.

Thaise voetmassage/ reflexologie

Dit is een bijzondere effectieve vorm van voetmassage. Bepaalde punten op de voeten komen overeen met een orgaan in het lichaam. Deze punten worden verbonden met een orgaan via zones, meridianen of energiekanalen.

Als er minder evenwicht in het lichaam voorkomt of bij ziekte, treedt er een blokkade op in de overeenkomstige energiekanaal. Bij voetreflexologie is het de bedoeling dat de blokkades worden opgeheven in het lichaam. Zo kan de energie verder stromen, het natuurlijke evenwicht in het lichaam weer terug komt en meer vitaliteit. De voeten worden gezien als een spiegel van het lichaam (vandaar de term ‘REFLEXologie’). De linkervoet weerspiegelt de linkerkant en de rechtervoet weerspiegelt de rechterkant.

Zijn bepaalde reflexpunten op de voet gevoelig, betekent dit een gebrek aan evenwicht in het betrokken orgaan/organen. Ziektes maken zich hiermee kenbaar. Thaise voetreflexologie zorgt ervoor dat het lichaam zich in staat stelt om vermogen tot genezing te optimaliseren. Ook kunnen ziektes voorkomen worden.

Nikky